Face Tan Mist For Him - 50%

50% rabatt på 

Face Tan Mist


Solbrun glød med kun en spray 
- nå kun 210 (ord.pris 299)

50% rabatt 

på FACE TAN MIST


Face Tan Mist er en selvbruning fra det norske merket Glow From The North. Det som er unikt med denne sprayen er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt i din naturlige hudtone. Selvbruning blir mye enklere - og du får et naturlig, solbrunt resultat.

Face Tan Mist er en selvbruning fra det norske merket Glow From The North. Det som er unikt med denne sprayen er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt i din naturlige hudtone. Nå blir selvbruning mye enklere - og du får et mer naturlig, solbrunt resultat. FÅ DEN FRESHE SOLBRUNE FØLELSEN

Henning bruker Face Tan Mist for å bli raskt solbrun i ansiktet. 


- Face Tan Mist er veldig praktisk når man vil ha en kjapp og bra farge i ansiktet, og man får ikke den klassiske «selvbruningslooken» etter påføring. Jeg bruker Face Tan Mist på kvelden og sprayer et godt lag i ansiktet. Trenger ikke å gjøre noe mer og våkner solbrun. Vil jeg bli enda brunere gjentar jeg det bare en kveld til! 


Gerhard prøvde den norske Face Tan Misten for første gang i november. Han opplevde at dette var den første selvbruning som var enkel å bruke - og effektiv. 


- Face tan mistet er utrolig enkel å bruke. Du har alt du trenger i èn flaske. Jeg hadde ikke orket å bruke ordinær selvbruning, som både tar tid å påføre og har lang ventetid før den kan skyldes av. Med Face Tan Mist sprayer jeg direkte på ansiktet, hals og hender og blir umiddelbart solbrun. I løpet av noen timer fikk jeg allerede kommentarer om at huden min glødet. 


DEN ENKLESTE SELVBRUNINGENKameratene Geir og Andreas har prøvd annen selvbruning - men Face Tan Mist får de begges varmeste anbefaling.


- Face Tan Misten må vell være den enkleste formen for selvbruning å bruke. Den gir et jevnt resultat og en naturlige brunfarge. 


- Du får en kald og behagelig farge som passer naturlig til deg - og som ikke stinker selvbruning. Den får min varmeste anbefaling!    Gratis frakt over 500


    Trygg frakt med PostNord

 


       FACE TAN MIST 


       Face Tan Mist er utviklet av norske gründerne og har blitt testet i Norge. 

Selvbruningen er et tanning water, med nordisk vann og blåbærekstrakt, som gjør at det ikke er noen 

       fare for at selvbruningen smitter av. Det som gjør den unik er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt 

i din naturlige hudtone. Face Tan Mist er spesielt utviklet for at du skal oppnå et naturlig resultat.


      Slik bruker du den:

      Spray med ca. 30 cm avstand. Spray jevnt over hele ansiktet og la den tørke. 

      Fargen utvikler seg i løpet av de neste 3-6 timene. Du kan gjerne sove med den.

      Gjenta bruk daglig, etter eget ønske, for å oppnå et mørkere resultat.


                           

              

Slik bruker du den


Spray Face Tan Mist i ansiktet med ca. 30 cm avstand, så tilpasser den seg din naturlige hudtone og utvikler seg i løpet av de neste 3-6 timene.


produktanmeldelser

00dager
00timer
00minutter