Face Tan Mist - 30

Norsk Face Tan Mist

Få solbrun glød med kun en spray 
- Nå kun 149 (ord.pris 299)

50% rabatt 

på FACE TAN MIST

Solbrun glød med èn spray - Nå 210 (ord.pris 299)


Face Tan Mist er en selvbruning fra det norske merket Glow From The North. Det som er unikt med denne sprayen er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt i din naturlige hudtone. Selvbruning blir mye enklere - og du får et naturlig, solbrunt resultat.

Face Tan Mist er en selvbruning fra det norske merket Glow From The North. Det er et tanning water, og det som er unikt med sprayen er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt i din naturlige hudtone. Nå blir selvbruning mye enklere - og du får et mer naturlig, solbrunt resultat. 


FÅ DEN FRESHE SOLBRUNE FØLELSEN


Nora Haukland er en norsk influncer som vant "Love Island Norge" våren 2020. Hun bruker Face Tan Mist for å få det samme uttrykket som på sommeren - et naturlig, solbrun resultat. 


- På sommeren føler jeg meg alltid bedre da huden har en fin naturlig solkysset farge, og sminken dermed blir lettere og penere. Problemet for meg med huden på vinteren er rett og slett at jeg ofte oversminket meg og påfører de ekstra lagene med bronser. Når jeg bruker Face Tan Mist som en del av hudpleie rutinen får huden min det samme uttrykket som på sommeren, og sminken blir dermed lett og fin. Resultatet med sprayen er en glødende solkysset hud. Den tørker fort så det gjør det enklere å spraye to runder om man ønsker mørkere resultat. Fargen er naturlig og er veldig lik fargen solen gir meg.


SKÅRER 10/10Nora har prøvd det meste som finnes av selvbruning på markedet - og Face Tan Mist får toppscore.


- Av alle selvbruningsprodukter jeg har fått tilsendt opp gjennom og prøvd fra ulike merker, så er Face Tan Misten den enkleste formen for selvbruning å bruke, den gir et jevnt resultat og går ikke inn i porene. Det er den naturlige brunfargen jeg får og det at at lukten er minimal som gjør dette til mitt favoritt-selvbruningsprodukt til ansikt, hals og décolletage. 10/10!!


Kaya Andersen prøvde den norske Face Tan Misten for første gang i september. Hun ønsket, som mange andre, å få tilbake solgløden som hun hadde hatt i sommer. 


- For oss som bor i Norge og får lite sol på høsten og vinteren, synes jeg det er veldig deilig å kunne få en fresh farge ved å spraye meg med Face Tan Mist. Jeg får resultater raskt - etter nesten en time! Jeg prøver å ta vare på huden ansiktet mitt med å unngå sol, bruke høy solfaktor og unngå solarium. Da er Face Tan Mist helt perfekt! Den gir meg en fin glød og en naturlig farge uten å skade huden. Selvom jeg unngår sol så kan jeg fortsatt være solbrun                       Gratis frakt over 500


                      Trygg frakt med PostNord

produktanmeldelser

en trygg og enkel selvbruning


Nora sverger til Face Tan Mist fordi det sikrer et jevnt resultat - uten fare for skjolder!


- Når man bruker selvbruningskrem eller mousse kan man fort glemme å påføre et område uten at man merker det selv. Ved å bruke Face Tan Mist så blir fargen helt jevn. Du er ingen fare for å overse et område i ansiktet siden Misten sprayer og fordeler seg jevnt over hele ansiktet.Kaya bruker Face Tan Mist fordi det er mye enklere enn ordinær selvbruning og gir et umiddelbart resultat. 


- Jeg har prøvd flere ulike selvbruninger i ansiktet, og synes det er vanskelig å fordele selvbruningskrem og mousse. Med Face Tan Mist fordeles selvbruningen jevnt og legger seg utrolig fint på huden. Det beste med Face Tan Misten er at den gir en så fin glød og en naturlig farge i ansiktet - med bare noen enkle pump! Den er veldig enkel å bruke,  og fordeler seg jevnt.


 


       FACE TAN MIST 


       Face Tan Mist er utviklet av gründerne bak det norske selskapet Spraytanhuset og har blitt testet i Norge. 

Selvbruningen er et tanning water, med nordisk vann og blåbærekstrakt, som gjør at det ikke er noen 

       fare for at selvbruningen smitter av. Det som gjør den unik er at den utvikler brunfarge med utgangspunkt 

i din naturlige hudtone. Face Tan Mist er spesielt utviklet for at du skal oppnå et naturlig resultat.


      Slik bruker du den:

      Spray med ca. 30 cm avstand. Spray jevnt over hele ansiktet og la den tørke. 

      Fargen utvikler seg i løpet av de neste 3-6 timene. Du kan gjerne sove med den.

      Gjenta bruk daglig etter eget ønske for å oppnå et mørkere resultat.


                           

              

Slik bruker du den


Spray Face Tan Mist i ansiktet med ca. 30 cm avstand, så tilpasser den seg din naturlige hudtone og utvikler seg i løpet av de neste 3-6 timene.