Våre beste tips for å lykkes med selvbruning

Våre beste tips for å lykkes med selvbruning

 

Ønsker du å bli solbrun hjemme, men vil unngå at resultatet blir skjoldete og ujevnt? Eller frykter du at selvbruning kan bli for mørk?

 

Følg disse tipsene fra selvbruningekspertene fra Spraytanhuset for å være sikker på at du får en jevn og naturlig brunfarge når du påfører selvbruning hjemme. 

 

Selvbruning er et alternativ som gjør det mulig å holde seg solbrun året rundt, uten å utsette huden for skadelige solstråler og kreftfremkallende solarium. Det er en grunn til at selvbruning har blitt så populært, du blir umiddelbart brun og det ser ut som at du akkurat kom hjem fra ferie.

Fremdeles er mange bekymret for å se unaturlig ut. En god selvbruning vil tørke raskt på huden, ikke lukte typisk selvbruning– eller lukte godt og vil i løpet av 1 time gi huden din en naturlig glød. Har du den på lengre, vil fargen bli mørkere. Selvbruning har utviklet seg mye de siste årene, og du trenger ikke være bekymret for å se oransje eller flekket ut når du bruker våre produkter. Vi fører kun de beste merkene fra spraytan- og selvbruningspionerene Vani-T Auastralia og MaroccanTan. Produktseriene er spesielt utviklet for å tilpasse seg dine ønsker, og elsket av kjendiser som Jennifer Aniston og Kourtney Kardhasian. 

Mange er også redd for at en aktiv livsstil vil ødelegge resultatet. Da kan vi fortelle deg at Activate vil passe helt perfekt! Også er det noen som er redd de ikke blir mørke nok for sitt utgangspunkt. MaroccanTan Instant Tanning Mousse er et produkt som egner seg for deg som ønsker å få en kald og ekstra dyp, eksotisk farge. Vi kan anbefale deg som naturlig har en gylden hud å bruke denne.

 

 

 

Andre henvender seg til oss fordi de er redd for å bli for mørke, eller er redde for at deres tørre hud vil påvirke resultatet fra selvbruning. For deg som har lys hud og ønsker en lett, naturlig glød og/eller sliter med tørr hud har vi også et utvalg av selvbruningskremer. Kremkonsistensen gjør at det ofte gir bedre resultater, og her kan vi anbefale enten MaroccanTan Instant Tanning Lotion som også er allergisertifisert eller Bronzing Custard

 

Disse trinnene bør du følge for å sikre at du får de beste resultatene når du påfører selvbruning:

1. Det viktigste er forberedelse. Start med å skrubbe huden med en oljefri skrubb og benytt en god skrubbehanske. En god skrubbehanske skal klare å fjerne døde hudceller, stimulere kollagenet og forbedre blodsirkulasjonen. Våre selvbruningseksperter opplever at viskose i stoffet på hanske, får denne jobben gjort aller best. Her finnes det mange alternativer, men ingenting er i nærheten av peelingen til Dermasuri. Det finnes et bredt utvalg av skrubber også, men våre eksperter sverger til denne skrubben som har grove korn istedenfor mikroperler som er miljøskadelig – og som heller ikke inneholder SLS og såpe.  

 

2. Velg riktig produkt for din hudtype. Hvis du har tørr hud vil vår Bronzing Custard sørge for at huden din blir ekstra fuktig og bidra til et du får en jevn finish på selvbruningen. Dette er en gradvis selvbruningskrem, som gir en naturlig glød ved daglig bruk. Hvis du heller ønsker å oppnå farge umiddelbart, kan det være riktig å bruke MaroccanTan Instant Tanning lotion, som er selvbruning i kremkonsistent! Denne gir umiddelbart glød, og et mørkere resultat ved påføring av flere lag. Ønsker du spesielt å få farge i ansiktet kan Self Tan Drops våre et godt alternativ. Hvis du er ute etter en superrask selvbruning, som tørker raskt og er enkel å påføre vil du elske Velocity. Det er ikke uten grunn at denne har blitt kåret til best i test av VOUGE. Den utvikler seg fra 1 til 4 timer. Fra en lett, glød til medium og deretter mørk brunfarge.Har du vanlig hud kan du bruke både våre selvbruningsmousser, selvbruningsakremer og gradvise selvbrunere.   
3. Ikke påfør for mye på disse områdene. Et annet godt tips for å oppnå et godt resultat med selvbruning er å ikke bruke for mye. Dette kan gi en ujevnt eller unaturlig resultat. Hvis du ønsker en dypere farge, kan du ved bruk av vår selvbruningskrem påføre flere lag og ved å bruke våre mousser ha det lenger på. 2 pump med mousse bør holde for en arm og 1-2 pump bør holde til bryst. Husk å påfør mindre selvbruning på område som føtter og kneskål samt under håndflaten. Dette er områder solen naturlig ville ha gitt mindre farge.  
4. Bruk alltid en påføringshanske. Påføringshanske er faktisk nødvendig når du skal bruke selvbruning. Den myke votten vår fra Australia fordeler jevnt selvbruningen på huden din. Den beskytter også håndflaten din mot farge og sørger for at du ikke får unaturlige «selvbruningshender» - for det vil du ikke ha!