Hvor lenge varer en spraytan?


Fargen du får med vår spraytan varer i 5-10 dager – dette avhenger uansett av hudtype og før- og etterbehandling. Ved å følge våre før- og etter spraytan råd øker du sjansen for at fargen varer lengst mulig. Et godt tips er å bruke en dusjsåpe som egner seg til spraytan, samt bodylotion som inneholder DHA etter behandlingen – dette vil kunne forlenge fargen med opptil flere dager. Vi anbefaler MaroccanTan dusjsåpe og Vani-T Bronzing Custard til dette formålet. Produktene kan forlenge spraytan slik at den varer i opptil 14 dager.

 

MoroccanTan Cleanser er en dusjsåpe som fukter huden og dufter helt himmelsk. Egner seg perfekt for å opprettholde en spraytan. 

Dusjsåpen kan brukes daglig for å rense, fukte og balansere huden. Denne fuktighetsgivende dusjsåpen gjør huden myk, samtidig som den forlenger varigheten på spraytan og selvbruning, og den opprettholder brunfargen du har bygd opp gjennom sommeren. En blanding av økologiske og bærekraftige ingredienser som arganolje, nyperoseolje, bringebærfrøolje og aloe vera. 
 
Derfor vil du elske den:
 • Passer alle hudtyper
 • Dypt fuktighetsgivende og nærende
 • 100% naturlige ingredienser
 • Inneholder økologisk arganolje, nyperoseolje og aloe vera
 • Tørker ikke ut huden
 • Forlenger brunfargen din
 • Lukter himmelsk

 

MoroccanTan Cleanser er en dusjsåpe som fukter huden og dufter helt himmelsk. Egner seg perfekt for å opprettholde en spraytan. 


Vani-T Bronzing Custard er en gradvis selvbruner, fargeforlenger og fuktighetskrem - alt i ett! 

Passer spesielt godt for hud som raskt blir tørr på denne tiden av året. Vani-T Bronzing Custard har blitt kåret best-i-test gang på gang, og er elsket av Hollywood stjerner og modeller verden over, og har blitt en av de best-selgende selvbruningene på markedet! Fuktighetskremen bygger gradvis opp din natulig glød med daglig bruk, og passer spesielt godt til årstiden vi kommer til nå høst/vinter, da huden tørker fortere ut. I tillegg til anti-aging, revitaliserende hudpleie takket være den økologiske og naturlige formelen bestående av store mengder botaniske oljer, vitamin A, E og antioksidanter.

Nå kan du bli raskt brun uten sol og oppnå en gyllen red-carpet farge - året rundt! Vani-T Bronzing Custard er også perfekt til å vedlikeholde en eksisterende brun farge og er ideell om du har tatt spray tan og vil at fargen skal vare lenger. Vani-T Bronzing Custard gir deg en naturlig oppbyggende farge som er lett å påføre og bruke i hverdagen, samtidig som den ikke "lukter selvbruning". Selvbruneren inneholder en unik blanding av fuktighetsgivende botaniske oljer og antioksidanter som gir huden en sunn, frisk glød. Vani-T Bronzing Custards formula er basert på marine Collagen ekstrakter, Aloe Vera, og Vitamin A og E som er super-food for huden og forbedrer hudens elastisitet, hudtone og tekstur. Huden blir myk og revitalisert, for ikke å glemme gylden brun! Du bestemmer selv ønsket farge ved å bruke kremen daglig eller med 4-5 dagers mellomrom.

Slik virker den: De aktive ingredienser i kremen gir en naturlig farge. Alle Vani-Ts produkter er 100 % parabenfri, har ikke blitt testet på dyr, og inneholder økologiske ingredienser som ikke bare er bra for huden, men også for miljøet. Alle Vani-t produkter har et høyt innhold av botaniske oljer, vitaminer og antioksidanter og er helt UTEN skadelige tilsetningsstoffer, mineral oljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer. Alle Vani-Ts selvbruningsprodukter er derfor pleiene og fuktighetsgivende, og gjør det mulig å holde seg solbrun året rundt uten å utsette huden for skadelige solstråler og kreftfremkallende solarium.  

Derfor vil du elske den

 • Dypt fuktighetsgivende
 • Ingen solbrun lukt
 • Gir glød i opptil 10 dager
 • Ikke testet på dyr